Egyszerűsített foglalkoztatás

Ha rugalmas munkát, gyors fizetést és nagy szabadságot szeretne, akkor a HSA Grouphoz tartozó szociális szövetkezetek biztosan segítenek az elhelyezkedésben.

Hiszünk abban…

Tudjuk, hogy sok munkavállalónak fontos, hogy mihamarabb hozzájusson a fizetéséhez, ne csak a hónap végén, hanem adott esetben akár a munkanap vagy a munkahét végén. Azzal is tisztában vagyunk, hogy sokaknak számít, hogy úgy tudjanak munkát vállalni, hogy ennek során ne kössék le magukat hosszan tartó felmondási idővel, mert szükségük van a szabadságra. A szociális szövetkezet működése során a törvények bizonyos könnyítésekre adnak lehetőséget, aminek köszönhetően igen rugalmas foglalkoztatás jöhet létre.

Miért a szociális szövetkezet a legjobb választás?

Gyors fizetés

Munkavállalóinkat napi szinten jelentjük be, így a munka nemcsak teljes mértékben tiszta, hanem gyors fizetéssel és hosszas elköteleződés nélkül valósul meg.

Céges buszjáratok

Saját gépjárműparkkal segítjük a munkavállalók közlekedését a munkahely és a nehezen megközelíthető otthonuk között.

Szervezettség

A munkavállaláshoz szükséges teljes adminisztrációt elvégezzük, megszervezzük a munkát és eszközöket biztosítunk hozzá. Önnek csak ott kell lennie!

Tapasztalat

2000 óta több tízezer munkavállalónak segítettünk az elhelyezkedésben. Legyen szó alkalmi vagy idénymunkáról, Önnek is tudunk segíteni!

Megbízhatóság

A kezdetektől munkaügyi bírság és névváltoztatás nélkül működünk. Nem kell tartania attól, hogy egyik napról a másikra eltűnünk.

Törvényesség

A törvényességet végig garantálva, nagy odafigyeléssel végezzük a munkánkat, amely minden érintett fél érdeke. Velünk nincs félnivalója!

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltése után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.