Munkaerő-kölcsönzés

Legyen a több tízezer munkavállaló egyike, akik már biztos megélhetést szereztek maguknak Kelet-Magyarország egyik vezető HR-szolgáltatójának kölcsönzött munkavállalóiként.

Hiszünk abban…

Amikor 2000-ben megalakult a HSA, azt azzal a küldetéssel tette, hogy legyen egy cég, amely nem robotként, hanem emberként tekint a munkavállalóira. Ezt az alapelvünket azóta is kiemelt értékként tartjuk számon, ezért mindent megteszünk azért, hogy munkavállalóink komfortosan érezzék magukat abban a feladatkörben és környezetben, ahová kikölcsönözzük őket. Éppen ezért a munka megkezdése előtt a helyszínen mutatjuk be, hogy hol és mi lenne a feladat, ezzel is csökkentve annak esélyét, hogy valakit csalódás érjen.

Miért a HSA legjobb választás?

Tapasztalat

2000 óta több tízezer munkavállalónak segítettünk az elhelyezkedésben. Legyen szó fizikai vagy szellemi munkáról, ismerjük a sikerreceptet.

Bejelentett munkaviszony

Garantáljuk, hogy amíg alkalmazzuk, nálunk folyamatosan be lesz jelentve, és segítünk az ügyintézések során szükséges papírok kiadásában is (pl. munkáltatói igazolás, jövedelemigazolás).

Céges buszjárat

Bizonyos esetekben saját gépjárműinkkel ingyen szállítunk oda-vissza a távolabbi települések és a munkahely között.

Részletes bérpapír

Nálunk nincsenek titkok, sem rejtett költségek: részletes bérpapírt állítunk ki. Amennyiben kérdése van a benne leírtakkal kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésére.

Karrierlehetőség

Sok cég csak a már bevált munkavállalókat veszi saját állományba, ezért első lépésben munkaerő-kölcsönzést kér. Így lehetőség van az előrelépésre akár még jobb anyagi feltételekkel.

Megbízhatóság

A kezdetektől munkaügyi bírság és névváltoztatás nélkül működünk. Nem kell félnie attól, hogy egyik napról a másikra eltűnünk.

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltése után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.