Munkaerő-közvetítés

2000-es indulásunk óta valamennyi szakterületen szereztünk munkaerő-közvetítési tapasztalatot, így széleskörű network-hálózatunkkal segíteni tudunk a legjobb állások megszerzésében.

Hiszünk abban…

Munkaerő-közvetítőként az a feladatunk, hogy megfelelően kvalifikált szakembereket toborozzunk partnereink számára. Ők azért bízzák ránk a leendő munkatársaik felkutatását, mert megbíznak a szakmai tudásunkban és tapasztalatunkban. Eközben fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk forduló álláskeresőket segítsük, hiszen számukra is kézzel fogható előnyökkel jár, ha a HSA-n keresztül kerülnek be a kiválasztási folyamatba. HR-tanácsadással támogatjuk jelöltjeinket, hogy a maximumot tudják kihozni magukból és a karrierjükből.

Miért a HSA legjobb választás?

HR-tanácsadás

Nemcsak teszteljük a jelölteket, hanem fel is készítjük őket. Tudjuk, milyen elvárásai vannak a leendő munkáltatónak, így a tanácsokat tudunk adni, miben érdemes fejlődni.

Önéletrajztippek

Megesik, hogy egy szakmailag felkészült pályázót azért nem hívnak be állásinterjúra, mert az önéletrajza nem adja át a képességeit. Egyéni tanácsokat adunk, az önéletrajzírással kapcsolatban.

Több lehetőség

Nálunk nemcsak egy állásra jelentkezik. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk különböző cégekkel, akiknek munkatársakat keresünk, így elképzelhető, hogy mi találjuk meg egy vonzó lehetőséggel.

Bérigény-meghatározás

Olyan piaci alapú információkkal rendelkezünk, amelyekkel a kényes kérdésekben is segíteni tudjuk a pályázatokat. Ilyen például a bérigény – támpontokat adunk a reális keretekről.

Személyiségteszt

Esetenként speciális személyiségtesztet végzünk a munkához fontos területek feltérképezésére. Az eredményt rendelkezésre bocsájtjuk, ami később felhasználható az önéletrajzhoz csatolva.

Tapasztalat

Évente több mint kétezer órát töltenek HR-szakértőink interjúztatással és több mint tízezer önéletrajzot értékelünk. Eredményes know-how alapján végezzük a munkánkat.

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltése után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.