Munkalehetőség diákoknak

Dolgozz Magyarország piacvezető iskolaszövetkezeténél, ahol nemcsak átélheted a saját fizetés élményét, hanem a fontos alapokat is megkapod ahhoz, hogy beindítsd a karrieredet.

Hiszünk abban…

Nálunk a diákmunkára nem az unalmas és a ciki, hanem az innovatív és a trendi jelzők illenek. A hagyományos munkák mellett a Meló-Diáknál megtalálod a multinacionális cégeknél, modern irodai környezetben kínálkozó lehetőségeket is. Mentorprogramunknak köszönhetően a diákmunkával szerzett tapasztalataid értékes pillérei lesznek az önéletrajzodnak. Nemcsak fizetést adunk, hanem üzemanyagot, amivel elrepülhetsz abba a jövőbe, amit megálmodtál magadnak.

Miért a Meló-Diák a legjobb választás?

Piacvezető

A Meló-Diák megalakulása óta Magyarország első számú iskola-szövetkezete, amely már több mint 600.000 diáknak adott munkalehetőséget.

Rugalmas

Egy diáknak az iskola a főállása, amit maximálisan tiszteletben tartunk. Igyekszünk alkalmazkodni az órarendedhez és időbeosztásodhoz.

Segítő mentorok

Minden diákhoz rendelünk egy mentort, aki mindenben segít, akit bombázhatsz a kérdéseiddel. Mentorainkkal könnyen szót értesz majd, mert ők is jártak a Te cipődben.

Egész évben

A diákmunka nem csak a szünidővel egyenlő. Egész évben biztosítunk munkalehetőségeket, mert tudjuk, hogy sokan iskola mellett is szeretnétek dolgozni.

Egész évben

A diákmunka nem csak a szünidővel egyenlő. Egész évben, egész héten, éjjel-nappal végzik a dolgukat diákjaink, hiszen akár három műszakos munkarendben is alkalmazhatóak.

Jövőt építünk

Önértékelő és munkaerőpiaci kompetenciákat fejlesztő programmal, e-Learning kurzusokkal és digitális gamifikációs környezettel segítünk a munka világába való belépésben.

Veled vagyunk

A munkavállalással együtt jár egy rakás adminisztrációs teher. Ezek kezelését a lehető legegyszerűbbé tesszük Neked. Veled vagyunk a munkába állástól a fizetésig.

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltése után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.