Munkalehetőség nyugdíjasoknak

Megbízható, jogszerű és biztonságos munkalehetőséget biztosítunk a nyugdíjas korosztálynak, amely a nyugdíja teljes megtartása mellett rendkívül kedvező adózással dolgozhat.

Hiszünk abban…

A Magyarországon élő közel hárommillió nyugdíjasból egymillió 75 év alatti, és felméréseink szerint a kétharmaduk szívesen vállalna munkát. Hiszünk abban, hogy ennek a lehetőségét meg kell teremteni a számukra, méghozzá egy olyan rugalmas munkaforma keretében, amely figyelembe veszi az időbeosztásukat és az egészségük megőrzését. Hiszünk a nyugdíjas korosztályban, mert a szaktudásuk rendkívüli értéket jelent a munkaerőpiacon.

Miért a Keleti Szomszédok a legjobb választás?

Megbízhatóság

A Keleti Szomszédok működése teljes mértékben szabályos, és odafigyelünk a nyugdíjas munkavállalók törvényben lefektetett jogaira. Csak megbízható munkahelyeket ajánlunk.

Szervezettség

Nálunk egy helyben intézhet el minden munkavállaláshoz szükséges papírmunkát, és mindent leszervezünk a leendő munkahellyel az Ön kényelme érdekében.

Előnyös beosztás

Rendkívül rugalmas munkabeosztás biztosítunk: ha valaki csak két napot vállalna egy héten, az éppúgy működik, mintha valaki öt napot szeretne dolgozni.

Kedvező adózás

A nyugdíj teljes megtartása mellett a munkáért járó fizetésből mindössze a 15 százalékos jövedelemadó kerül levonásra, így ennél kedvezőbb adózású munka nem létezik.

Értékes szaktudás

Egyre több a hiányszakma a munkaerőpiacon, sok szakterületen nincsen utánpótlás, így a nyugdíjas munkavállalóknak sokszor a saját szakmájukban tudunk lehetőséget adni.

Személyes kapcsolat

Tudjuk, hogy mennyire fontos a személyes kapcsolat, ezért Kelet-Magyarország legtöbb nagyvárosában irodát működtetünk, ahol szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltése után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.