Prémium vezetőkiválasztás

Pályázzon meg menedzsmentszintű és magasan kvalifikált pozíciókat sokszor exkluzív megbízások alapján, vezetőkiválasztásra specializálódott szakértői gárdánk segítségével.

Hiszünk abban…

Sikeres munkaerő-közvetítési működésünk során egyedülálló kapcsolatrendszert építettünk ki a kelet-magyarországi cégekkel, amelyek a HSA-hoz fordulnak, ha magasan kvalifikált vagy menedzsmentszintű pozíció betöltésére van szükségük. Mindig büszkeséggel tölt el minket, amikor multinacionális partnereknél ismerős arcok köszönnek vissza a gyárigazgatói, termelésigazgatói vagy pénzügyi vezetői tisztségekből. Hiszünk abban, hogy bizalom a legfontosabb, hiszen komoly felelősséggel járó pozíciók betöltéséről van szó. Ezért a lehető legprofesszionálisabb szolgáltatást nyújtjuk mind a cégeknek, mind a jelölteknek.

Miért a HSA Prémium a legjobb választás?

Vezetői pozíciók

A HSA Prémium kifejezetten menedzsmentszintű és magasan kvalifikált pozíciók betöltésére specializálódott a legkülönfélébb szakterületeken.

Exkluzív lehetőségek

Olyan megbízásokkal rendelkezünk, amelyekkel nem biztos, hogy máshol is találkozhat. Ha kapcsolatba kerülünk, értesítjük a portfóliójába illő vonzó lehetőségekről.

Szakértői gárda

Kelet-Magyarországon széles körben elismert HR-szakemberekkel dolgozunk, akik professzionális szolgáltatást nyújtanak a jelölteknek.

Hitelesség

A HSA 2000-ben kezdte meg működését, és azóta Kelet-Magyarország egyik vezető HR-szolgáltatójaként évről évre szerepel a Budapest Business Journal toplistájában.

Diszkréció

Komoly felelősséggel járó pozíciókról van szó, ezért szem előtt tartjuk a diszkréció fontosságát, amely mind a cégek, mind a jelöltek számára bizalmi kérdés.

Tapasztalat

Évente több mint kétezer órát töltenek HR-szakértőink interjúztatással és több mint tízezer önéletrajzot értékelünk. Eredményes know-how alapján végezzük a munkánkat.

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltése után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.