Rehabilitációs foglalkoztatás

Megváltozott munkaképességű és hátrányos helyzetű munkavállalókat, valamint pályakezdő fiatalokat segítünk az elhelyezkedésben és a munkaerőpiacon való érvényesülésben.

Hiszünk abban…

Több mint másfél évtizedes munkaerőpiaci tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a hátrányos helyzetű társadalmi csoportoknak mire van szükségük a munkába álláshoz, és mivel kell megszólítani a munkáltatókat az érdekükben. Programjainkkal megváltozott munkaképességű, illetve fogyatékossággal élő személyeket éppúgy segítünk, mint a pályakezdőket a munkaerőpiacra való belépésben. Önkéntes kezdeményezéseink keretében iskolások munkaerőpiaci ismereteit szélesítjük pályaorientációs tanácsadással, ezzel is segítve a későbbi álláskeresésüket.

Miért az MPME a legjobb választás?

Számszerűsíthető siker

Az elmúlt években országosan több mint 800 megváltozott munkaképességű ügyfelet helyeztünk ki a nyílt munkaerőpiacra tanácsadó kollégáink segítségével.

Megértő légkör

Magas szociális érzékenységgel rendelkező kollégák segítik a hozzánk fordulókat. A HSA Groupnál több megváltozott munkaképességű munkavállaló dolgozik, mint amennyire a törvény kötelez.

Ellenőrzött munkáltatók

Tanácsadó kollégáink átvilágítják a céges partnereket, hogy közösen megtalálják azokat pozíciókat, amelyek megfelelőek a megváltozott munkaképességű ügyfelek foglalkoztatására.

Pályakezdők segítése

Az elmúlt években több programunk is elindult, amelyek mindegyike fiatal pályakezdők elhelyezkedését hivatott megkönnyíteni, és a profi álláskereséshez támogatást nyújtani.

Önkéntesség

Meggyőződésünk, hogy az önkéntesség és embertársaink iránti tenni akarás a munka világában fontos érték, ezért hoztuk létre ezzel kapcsolatos programjainkat.

Pályázatok

Folyamatosan monitorozzuk az uniós és hazai pályázatokat, amelyek segítségével egyesületünkön keresztül még inkább elő tudjuk segíteni a hátrányos helyzetű munkavállalók elhelyezkedését.

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltése után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.