Diákok foglalkoztatása

Magyarország piacvezető diákszervezetének több évtizedes tapasztalatával és eszköztárával biztosítjuk cégének a diák munkavállalókat szellemi és fizikai feladatokra egyaránt.

melo-diak.svg

Mit érdemes tudni a Meló-Diákról?

Magyarország legelső, piacvezető iskolaszövetkezete a Meló-Diák, amely 1983-ban kezdte meg működését. A diákmunka a vállalatok, cégek, de akár a non-profit szektor szereplői számára is igen komoly lehetőségekkel szolgál, úgy a szakértelem megfizethetősége terén, mint a munkáltatói költségek jelentős megtakarításának szempontjából. Országos lefedettséggel 40 iroda koordinálja a szövetkezeten keresztül dolgozó több tízezer diákot, a HSA Grouphoz Kelet-Magyarország jelentős városainak Meló-Diák irodái tartoznak.

Hiszünk abban...

Az iskolaszövetkezeti munkavállalás jó lehetőség a diákoknak a saját jövedelem előteremtésére, de a Meló-Diák koncepciója ennél hosszabb távra tervez. A munkaerőpiac utánpótlását akarjuk kinevelni a diákok bevezetésével a munka világába. Ennek érdekében olyan pályaorientációs és készségfejlesztő programot menedzselünk, amelynek keretében a fiatalok nemcsak dolgozni tudnak a tanulmányaik mellett, hanem két év alatt az optimális szintre fejlesztjük a skilleket, kompetenciákat, amivel elősegítjük a későbbi zökkenőmentes belépésüket a munkaerő-piacra.

Miért a Meló-Diák a legjobb választás?

Piacvezető

A Meló-Diák megalakulása óta Magyarország első számú iskolaszövetkezete, amely már több mint 8.000 ügyfelet szolgált ki több mint 600.000 diák munkájával.

20 órán belül is

Termelésben előfordul, hogy hirtelen megnövekedett létszámra van szükség. Segítségünkkel egyetlen napra sem lesz kiesés, mert mindig a megfelelő létszámú diákot biztosítjuk, akár 24 órán belül is.

Kedvező ár

A diákmunkára vonatkozó speciális szabályoknak köszönhetően Önnek 25 százalékkal kevesebbe kerül egy diák munkavállaló foglalkoztatása a direkt foglalkoztatással szemben.

Szaktudás

Diákjaink jelentős része a felsőoktatásban vagy szakképzésben vesz részt. Komoly szakmai attitűddel képesek elvégezni az összetettebb, bonyolultabb, speciális tudást igénylő feladatokat is.

Egész évben

A diákmunka nem csak a szünidővel egyenlő. Egész évben, egész héten, éjjel-nappal végzik a dolgukat diákjaink, hiszen akár három műszakos munkarendben is alkalmazhatóak.

Legnagyobbak partnere

A Meló-Diák jelentős magyarországi nagyvállalatokkal is partnerkapcsolatban áll, és a nálunk regisztrált diákok munkájával elégedett cégek száma folyamatosan növekszik.

Mentorprogram

Önértékelő és munkaerő-piaci kompetenciákat fejlesztő programmal, e-Learning kurzusokkal és digitális gamifikációs környezettel segítjük a diákokat a munka világába való belépésben.

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltése után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.