Egyszerűsített foglalkoztatás

Szociális szövetkezeteinken keresztül egyszerűsített foglalkoztatás keretében megvalósuló munkaerő-kölcsönzéssel hatékony és rendkívül rugalmas választ adunk a létszámproblémákra.

efo.svg

Mit érdemes tudni a szociális szövetkezetről?

A szociális szövetkezetek a rájuk vonatkozó jogszabályi könnyítéseknek köszönhetően átfogó, hatékony és rendkívül rugalmas választ képesek adni a munkaerőpiaci kihívásokra. A HSA Grouphoz tartozó szociális szövetkezetek egyszerűsített foglalkoztatás keretében megvalósuló munkaerő-kölcsönzéssel segítik megbízóikat. A toborzástól kezdve a meghatározó adminisztrációs feladatok ellátásig támogatjuk partnereinket létszámproblémáik megoldásában, főként fizikai munkakörökben.

Hiszünk abban…

A szociális szövetkezet működése során a Munka Törvénykönyvének szabályai bizonyos könnyítésekre adnak lehetőséget, aminek köszönhetően rugalmas foglalkoztatás jöhet létre. Hiszünk abban, hogy ez a fajta nagyobb szabadság nemcsak a munkáltatók, hanem sok munkavállaló számára is előnyös. Célunk, hogy az álláskeresők és munkanélküliek munkába helyezését elősegítsük, és a belőlük összeálló munkacsoportjainkkal partnereink megrendeléseit az előre meghatározott szempontok alapján elvégezzük, legyen szó idénymunkáról vagy akár alkalmi megbízásokról is.

Miért a szociális szövetkezet a legjobb választás?

Gyorsaság

Változó létszámigénnyel dolgozó cégek esetében fontos a gyors reagálás. Mi biztosítjuk hiányzó munkavállalói létszámát akár 24 órán belül leadott megrendelés esetén is.

Idény- vagy alkalmi munka

Munkavállalóink napi bejelentéssel dolgoznak, így a szociális szövetkezet kiváló megoldást nyújt idénymunkák vagy esetenként megnövekedett feladatok ellátásához.

Teljes körű adminisztráció

Nemcsak a munkaerő teljes szervezését, hanem a foglalkoztatással kapcsolatos meghatározó adminisztrációs feladatokat is elvégzünk, így emiatt nem kell aggódnia. 

Kedvező árszabás

Az egyszerűsített foglalkoztatásból következő kedvező járulékfizetési feltételeknek köszönhetően gazdaságos megoldást nyújt a szolgáltatásunk.

Kipróbált munkavállalók

Ügyelünk arra, hogy az adott feladatra alkalmas, megfelelő munkaerőt biztosítsunk partnereinknek, ezért szövetkezetünk munkavállalóit előszűrjük és felkészítjük.

Road show

A nagyobb településektől messze lévő zsákfalvakba is ellátogatunk személyesen, munkavállalással kapcsolatos előadásokat tartunk, így folyamatosan bővülő munkaerőbázissal rendelkezünk.

Céges buszjáratok

A HSA Group saját gépjárműparkkal segíti a munkavállalók közlekedését a munkahely és a nehezen megközelíthető otthonuk között, ezzel is ösztönözve a munkavállalási kedvet. 

Jogtisztaság

A törvényességet végig garantálva, nagy odafigyeléssel végezzük a munkánkat, amely minden érintett fél érdeke. Velünk nincs félnivalója!

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltése után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.