Munkaerő kölcsönzés

Használja ki exkluzív álláskeresői adatbázisunkat, innovatív toborzási technikáinkat, és mi garantáltan megtaláljuk cégébe a legjobb, nehezen elérhető szakembereket is.

hsa.svg

Mit érdemes tudni a HSA-ról?

A HSA Group cégcsoport alappillére a HSA, amely 2000-ben munkaerő-kölcsönzésre specializálódva kezdte meg működését. Azóta Kelet-Magyarország vezető HR-szolgáltatójaként olyan komplex cégcsoporttá nőtte ki magát, amely lefedi a teljes munkaerőpiaci palettát. Fizikai és szellemi munkaerő-kölcsönzésben, outsourcingban, magasan kvalifikált munkaerő-toborzásban, vezetőkiválasztásban, bérszámfejtésben, diák- vagy nyugdíjas-szövetkezeti tevékenységben Kelet-Magyarország szakértői vagyunk. A szolgáltatásaink közötti átjárhatósággal garantáltan megtaláljuk a legjobb HR-megoldást. A HSA partnerei nem küzdenek a munkaerőhiánnyal.

Hiszünk abban...

A mai világban egy személyzeti szolgáltató cég ereje a személyes jelenlétben rejlik. Ezért hoztunk létre kiterjedt irodahálózatot, 15 városban nyitottunk HSA-központot, amivel lefedjük Kelet-Magyarország jelentős részét. A helyi problémákra helyben születnek a legjobb megoldások, így projektvezetőink és menedzsereink személyesen tartják a kapcsolatot megbízóinkkal, gyakran a munkavégzés helyén ellenőrzik a szolgáltatásunk minőségét. Nemcsak mennyiségi, hanem minőségi megoldásokat garantálunk.

Miért a HSA a legjobb választás?

Tapasztalat

2000 óta több tízezer munkavállalóval segítettük több száz elégedett céges partner működését. Legyen szó fizikai vagy szellemi munkaerő toborzásáról, ismerjük a sikerreceptet.

Átláthatóság

A kezdetektől munkaügyi bírság és névváltoztatás nélkül működünk. Nem kell félnie attól, hogy egyik napról a másikra eltűnünk.

Gyorsaság

Akár több százfős létszámot is két-három héten belül munkába állítunk leoktatva, felkészítve. Ebben két évtized munkaerő-kölcsönzési tudása munkál, bevált módszerek alapján dolgozunk. 

Rugalmasság

Rugalmasságunk nemcsak a kölcsönzött létszámra, hanem a megoldási módokra is vonatkozik. Portfóliónk lefedi a teljes HR-palettát, így cége igényeihez igazodva a legjobb megoldást kínáljuk.

Bérszámfejtés

Ismerjük és alkalmazzuk a legújabb költségoptimalizáló technikákat, hiszen csapatunkat könyvelők, bérügyintéző és pénzügyi szakemberek mellett általános jogász és munkajogi szakértő is segíti.

HR Outsourcing

Átvállaljuk a teljes körű HR-adminisztrációt. Nem kell foglalkoznia a dolgozók be- és kiléptetésével, a munkaszerződések elkészítésével vagy a kötelező üzemorvosi vizsgálattal sem.

Jogtisztaság

A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének alapító tagjaként a törvényességet végig garantálva, nagy odafigyeléssel végezzük a munkánkat, amely minden érintett fél érdeke.

Egyedi ajánlat

Az előzetesen felmért munkaügyi igényekre egyedi, cégére szabott, korrekt ajánlatot adunk. Több mint hatmilliárd forintos árbevételünk lehetővé teszi, hogy versenyképes áron dolgozzunk. 

Garancia

Kölcsönzött munkavállalóinkkal előre megismertetjük a munkakörnyezetet és a feladatot, hogy minimálisra csökkentsük a fluktuációt, de az esetleges távozókat is azonnal pótoljuk. 

Try and hire

Kölcsönzött munkavállalóinkat bármikor átveheti cége saját állományába, amivel már nem vállal HR-kockázatot, hiszen kipróbált és bevált dolgozókról van szó

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltése után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.