Munkaerő közvetítés

Használja ki exkluzív álláskeresői adatbázisunkat, innovatív toborzási technikáinkat, és mi garantáltan megtaláljuk cégébe a legjobb, nehezen elérhető szakembereket is.

hsa.svg

Mit érdemes tudni a HSA-ról?

A HSA Group cégcsoport alappillére a HSA, amely 2000-ben kezdte meg működését. Azóta Kelet-Magyarország vezető HR-szolgáltatójaként olyan komplex cégcsoporttá nőtte ki magát, amely lefedi a teljes munkaerőpiaci palettát. Kelet-Magyarország szakértői vagyunk munkaerő-közvetítésben, fizikai és szellemi munkaerő-kölcsönzésben, outsourcingban, magasan kvalifikált munkaerő-toborzásban, vezetőkiválasztásban, bérszámfejtésben, diák- vagy nyugdíjas-szövetkezeti tevékenységben. A szolgáltatásaink közötti átjárhatósággal garantáltan megtaláljuk a legjobb HR-megoldást a hozzánk forduló cégek számára. A HSA partnerei nem küzdenek a munkaerőhiánnyal.

Miért a HSA a legjobb választás?

Sikerdíjas konstrukció

Ha igénybe veszi munkaerő-közvetítési szolgáltatásunkat, előre semmit sem kell fizetnie. Sikerdíjas konstrukciónknak köszönhetően csak akkor számítunk fel díjat, ha legalább három jelöltünkre pozitív visszajelzést kaptunk.

Gyorsaság

Vállaljuk, hogy két-három héten belül képesek vagyunk minőségi jelölteket állítani. Ennél csak gyorsabbak lehetünk, lassabbak nem, mert tudjuk, hogy a kiszámíthatóság mennyire fontos egy sikeres cégnek.

Bármilyen szakterület

2000-es indulásunk óta valamennyi szakterületen szereztünk munkaerő-közvetítési tapasztalatot, így széleskörű network-hálózatunknak köszönhetően bármilyen munkaerő-igénnyel fordulhat hozzánk.

Tapasztalat

Évente több mint kétezer órát töltenek HR-szakértőink interjúztatással és több mint tízezer önéletrajzot értékelünk. Eredményes know-how-t bocsájtunk a rendelkezésére.

Rejtett költségek nélkül

Szerződéseink rendkívül részletesek, minden lényeges kérdésre kiterjedően készülnek. Így Önt nem érhetik meglepetések, nálunk nincsenek rejtett költségek.

Forradalmi tesztrendszer

Külföldön sikerrel alkalmazott, ám a magyarországi piacon forradalmi tesztrendszerrel segítjük a döntéshozatalt, amely próbanappal felérő eredményt ad a jelöltek alkalmasságáról.

Garancia

Egyedülálló pótlási garanciát biztosítunk jelöltjeinkre. Ha valamilyen okból megszűnik Önnél a kiválasztott pályázó munkaviszonya, garanciaidőn belül díjmentesen folytatjuk a toborzást.

Diszkréció

Nem kommunikálunk cége nevében, a diszkrécióra nagy figyelmet fordítunk a toborzás, a direkt megkeresések és az előinterjúztatás során egyaránt.

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltése után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.