Nyugdíjasok foglalkoztatása

Országos lefedettségű nyugdíjas szövetkezet kelet-magyarországi szakértőiként felkutatjuk a tettre kész, megbízható nyugdíjasokat, és megszervezzük a kedvezményes munkavégzésüket.

keleti-szomszedok.svg

Mit érdemes tudni a Keleti Szomszédokról?

A Keleti Szomszédok nyugdíjas szövetkezet az iskolaszövetkezetek példája alapján működik, csak a munkaerő piacon aktív nyugdíjas korosztály számára teremti meg a lehetőségét annak, hogy szaktudásukat, megszerzett munkatapasztalatukat biztonságos keretek között kamatoztathassák, ezzel kiegészítő jövedelemhez juthassanak. A Keleti Szomszédok révén a HSA Group a legidősebb korosztály munkáját is szervezett körülmények között teszi elérhetővé a munkaerő-piaci szereplők számára

Hiszünk abban…

Hazánkban a nyugdíjas szövetkezetek megjelenésével lehetőséget kaptak a még dolgozni vágyó nyugdíjasok a keresetkiegészítésre, hiszen a munka mellett 100 százalékban megtarthatják a nyugdíjukat is. A Magyarországon élő közel hárommillió nyugdíjasból egymillió 75 év alatti, és a Szomszédok felmérései szerint ennek a korosztálynak a kétharmada szívesen vállalna munkát. Hiszünk abban, hogy az érintett 600 ezer ember, akik közül sokan hiányszakmákban rendelkeznek komoly szaktudással, jelentős lökést adhatnak a magyar munkaerő-piacnak.

Miért a Keleti Szomszédok a legjobb választás

Megbízható munkavállalók

A nyugdíjas munkavállalókkal egy rendkívül megbízható és jelentős tapasztalattal rendelkező réteg kerül vissza a munkaerőpiacra. Az általuk képviselt értékek a munkáltatóknak kiemelten fontosak.

Hiányszakmákban is

Nyugdíjas szövetkezetünk tagjai nemcsak betanított munkák terén alkalmazhatóak, hanem hiányszakmákban is, hiszen sokuknak ma már keresett szakterületeken van évtizedes tapasztalata.

Rugalmasság

A Keleti Szomszédok biztosítja, hogy mindig cége feladatainak aktuális mennyiségéhez igazodjon a munkaerő-állományának létszáma. Az elszámolásunk alapja a teljesített órák száma, így a szabadság, betegszabadság nem jelent többletkiadást.

Gazdaságosság

A nyugdíjas szövetkezetekre vonatkozó speciális szabályoknak köszönhetően Önnek akár 25 százalékkal kevesebbe kerül egy nyugdíjas munkavállaló a direkt foglalkoztatással szemben.

Szervezettség

Országos lefedettségi nyugdíjas-szövetkezet tagja a Keleti Szomszédok, annak minden szervezeti előnyével együtt.

Adminisztráció

Szerződéskötés a nyugdíjas kollégákkal, munkaügyi adminisztráció, beosztások készítése, bérszámfejtés, bérutalás, bevallások elkészítése, kötelező adatszolgáltatások. Ezeket mind elvégezzük Ön helyett.

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltése után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.