Prémium vezetőkiválaszás

Szakértőgárdánk vezetőkiválasztásra és magasan kvalifikált munkaerő-toborzásra specializálódott, rendelkezik a szükséges know-how-val, hogy megerősítsük cége menedzsmentjét.

hsa-premium.svg

Mit érdemes tudni a HSA Prémiumról?

A HSA Group tagjai együttesen lefedik a teljes HR-palettát, célunk, hogy minden munkaerőigényt kielégítsünk. A HSA Prémium szakértőgárdája a vezetőkiválasztásra és a magasan kvalifikált munkaerő felkutatására specializálódott, amihez exkluzív adatbázissal és kapcsolati tőkével rendelkezik. A nemzetközi trendekben nagy sikerrel alkalmazott RPO-szolgáltatásunkkal nem szükséges saját HR-csapatot sem fenntartania, az eredményes toborzáshoz elengedhetetlen know-how-t mi biztosítjuk. A HSA Prémiummal megtalálják a cégek a vezetőiket.

Hiszünk abban…

Az álláshirdetések ideje lejárt. Büszkék vagyunk rá, hogy akár vezetőkiválasztásban, akár magasan kvalifikált munkaerő toborzásban a legjobb minőséget biztosítjuk megbízóink számára. Ezt pedig a nyílt piacon már nem lehet elérni, mert a legjobb munkaerő az esetek többségében le van kötve. A HSA Prémium a több mint másfél évtizedes munkaerő-közvetítési tapasztalatára építve direkt megkeresésekkel kutatja fel az adott szakterület képviselőit, akik a legjobban illeszkednek a cég elvárásaihoz. Ehhez a több mint 200 ezer dedikált jelöltet tartalmazó exkluzív adatbázisrendszerünk és szerteágazó kapcsolatrendszerünk nélkülözhetetlen alapot biztosít.

Miért a HSA Prémium a legjobb választás?

RPO

Nagy tapasztalattal és cégismerettel rendelkező szakértőnk a teljes munkaidejében az Ön cégének HR-kérdésivel foglalkozik. A szükséges know-how-t is mi biztosítjuk.

HR-stratégiai tervezés

Szakértői gárdánk segítséget nyújt cége HR-stratégiájának megtervezésében, amely nemcsak a toborzásra, hanem a meglévő munkaerő megtartására, az employer brandingre is fókuszál.

Forradalmi tesztrendszer

Külföldön sikerrel alkalmazott, ám a magyarországi piacon forradalmi tesztrendszerrel segítjük a döntéshozatalt, amely próbanappal felérő eredményt ad a jelöltek alkalmasságáról.

Garancia

Egyedülálló pótlási garanciát biztosítunk jelöltjeinkre. Ha valamilyen okból megszűnik Önnél a kiválasztott pályázó munkaviszonya, garanciaidőn belül díjmentesen folytatjuk a toborzást.

Diszkréció

Nem kommunikálunk cége nevében, a diszkrécióra nagy figyelmet fordítunk a toborzás, a direkt megkeresések és az előinterjúztatás során egyaránt

Bértanácsadás

Érthető, ha egy munkáltató minél alacsonyabb bérköltséget szeretne, mi pedig ebben segítünk piaci viszonyok ismertetésével a valóban versenyképes fizetésekről és a hosszú távú bérstratégiáról.

Piackutatás

Tanulmány formájában reális képet vázolunk fel a partnereinknek arról, hogy az adott településen és vonzáskörzetében mennyi az igényeiknek potenciálisan megfelelő szakember található.

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltése után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.