• #RESTART
    Indítsa újra
    vállalkozását!
A HR DEFINÍCIÓJA.

Itt a megoldás, hogyan mentheti meg vállalkozását.

Kelet-Magyarország HR-szakértőjeként a HSA Group minden igényt kielégítő, komplex megoldást nyújt kis- és középvállalkozások, valamint multinacionális cégek munkaerő-igényére, szervezetfejlesztéssel kapcsolatos kihívásaira.

2000 óta sikerrel működő cégcsoportunk tagjai a felnőtt-, diák- és nyugdíjas-foglalkoztatás valamennyi aspektusára specializálódtak. Nálunk minden HR-kérdésre megtalálja a választ egy helyen.

A koronavírus-járvány okozta bizonytalanságra van egy átfogó, hatékony és rendkívül rugalmas válaszunk.

EGYSZERŰSÍTETT FOGLALKOZTATÁS

Mit érdemes tudni a szociális szövetkezetről?

A HSA Grouphoz tartozó szociális szövetkezetek egyszerűsített foglalkoztatás keretében megvalósuló munkaerő-kölcsönzéssel segítik megbízóikat. A toborzástól kezdve a meghatározó adminisztrációs feladatok ellátásig támogatjuk partnereinket létszámproblémáik megoldásában, főként fizikai munkakörökben.

A szociális szövetkezet működése során a Munka Törvénykönyvének szabályai bizonyos könnyítésekre adnak lehetőséget, aminek köszönhetően rugalmas foglalkoztatás jöhet létre. Célunk, hogy az álláskeresők és munkanélküliek munkába helyezését elősegítsük, és a belőlük összeálló munkacsoportjainkkal partnereink megrendeléseit az előre meghatározott szempontok alapján elvégezzük, legyen szó idénymunkáról vagy akár alkalmi megbízásokról is.

0
Százalékos költségcsökkentés
0
Napos foglalkoztatás
0
munkavállaló az adatbázisunkban
0
folyamatos együttműködés
SZABADSÁG A KARANTÉNBAN

Pillérek, melyek leveszik Önről a munkáltatói terheket.

Sokan úgy gondolják, most nincs szükségük munkaerő-kölcsönzőre, szerintünk nagyon is van. Tudjuk, hogy jelenleg hegyekben állnak a portán az önéletrajzok, de ki fogja kiválogatni közülük a legjobbakat és milyen szempontok alapján?

Nem csak kiválasztjuk, foglalkoztatjuk is dolgozóit, amely Önnek akár 30%-os költségcsökkenést eredményezhet, de itt még nincs vége! Megadjuk vállalkozásának azt a példátlan szabadságot, hogy egy azonnali leállással a munkáltatással járó költségei is azonnal megszűnnek.

ÉLET BACK OFFICE NÉLKÜL

Tovább csökkentheti költségeit.

Professzionális munka- és bérügyi csapatunk segítségével a bejelentéstől kezdve, a teljes körű adminisztrációs feladatokon át, egészen a bérszámfejtésig kezeljük munkavállalóit. Nem csupán spórol, kényelmesebbé és ami a legfontosabb, hatékonyabbá teszi cége működését.

Írjon nekünk!