Újabb céggel bővült cégcsoportunk

Stratégiai együttműködés keretein belül újabb cég csatlakozott a HSA Csoporthoz. A Starjobs Magyarország Kft. minősített munkaerő-kölcsönzőként az ország meghatározó humán szolgáltatói közé tartozik, májustól pedig immáron közös erővel lépünk fel a munkaerőhiánnyal szemben és támogatjuk az országban működő vállalkozások létszámgazdálkodását.

A 2001-ben indult Starjobs különösen erős pozíciókkal rendelkezik az SSC-k HR-támogatásában és a fehérgalléros munkaerőigények kiszolgálásában, továbbá azon kevés munkaerő-szolgáltató közé tartozik, amely könnyített eljárással toborozhat és foglalkoztathat harmadik országbeli munkavállalókat.

„Cégcsoportunk már most is Magyarország meghatározó munkaerő-szolgáltató vállalkozásainak egyike, ugyanakkor meggyőződésem, hogy a Starjobs-szal együttműködve tovább erősíthetjük a magyar munkaerőpiacon betöltött szerepünket” – mondta Mátyás László, a HSA Group Zrt. vezérigazgatója.

„A következő időszak munkaerőpiaci kihívásainak csak innovatív megoldásokkal, a digitalizáció vívmányait kihasználva lehet megfelelni. A Starjobs és a HSA Group olyan szinergiákat tud mozgósítani, amelyek révén a korábbinál is magasabb színvonalon tudjuk támogatni meglévő és leendő partnereinket” – mondta Megyeri Péter, a Starjobs Magyarország Kft. ügyvezetője.

További híreink