Márkáink

2000-ben kezdte meg működését Debrecenben, munkaerő-kölcsönző és -közvetítő vállalkozásként. Több mint 20 éve van jelen a HR-szektorban, az évek során közel 150 000 munkavállaló helyezkedett el általuk, betanított munkástól egészen CEO-ig.

Szolgáltatások: munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés, vezetőkiválasztás, relokáció

Weboldal: www.hsa.hu

Magyarország legrégebben működő, piacvezető iskolaszövetkezete. 1983 óta kínál diákoknak releváns munkalehetőségeket, az őket alkalmazó cégeknek pedig fiatal, lelkes és vehemens munkaerőt. 

Szolgáltatások: diákok foglalkoztatása

Weboldal: www.melodiak.hu

2001-től van jelen a hazai munkaerőpiacon, az első lépésektől akár a teljes HR-folyamat megvalósításáig nyújt szakmai támogatást partnerei részére. A 226/2022. (VI. 28.) Korm. Rendelet alapján minősített kölcsönbeadó.

Szolgáltatások: munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés, vezetőkiválasztás, harmadik országbeliek foglalkoztatása

Weboldal: www.starjobs.hu

Magyarország legnagyobb nyugdíjas- és kisgyermekes szövetkezete, amely kedvező és biztonságos feltételeket biztosít az öregségi nyugdíjasok, valamint GYED-en vagy GYES-en lévő munkavállalók alkalmazásához.

Szolgáltatások: nyugdíjasok foglalkoztatása, kisgyermekesek foglalkoztatása

Weboldal: www.szomszedok.eu

Szövetkezetünket 2014-ben azzal a céllal alapítottuk, hogy inaktív munkavállalókat segítsünk vissza az elsődleges munkaerőpiacra egy rugalmas és kiszámítható foglalkoztatási forma keretében.

Szolgáltatások: egyszerűsített- és szezonális foglalkoztatás, bérmunka

Weboldal: www.damsz.hu

2014 óta foglalkozik kékgalléros munkavállalók egyszerűsített- és szezonális foglalkoztatásával, csomagolóanyagok gyártásával, valamint bérmunkát végez partnerei részére vállalkozási alapon.

Szolgáltatások: egyszerűsített- és szezonális foglalkoztatás, csomagolóanyag gyártás, bérmunka

Weboldal: www.kmmsz.hu

2018-ban indult ügynökség, amely kezdetben grafikai projektekkel és webfejlesztéssel foglalkozott, majd 2020-ban full service ügynökséggé avanzsált, 360° marketing megoldásokkal.

Szolgáltatásaink: 360° marketing, webfejlesztés, grafikai tervezés

Weboldal: www.outclass.hu

Árajánlat

Kérjen ajánlatot, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!