20 éves a HSA

2000. március 16-án indult el Debrecenben a Human Service Agency, azaz a HSA. Cégcsoportunk névadó tagja nagy utat járt be az elmúlt két évtizedben, rengeteg változáson ment keresztül, de két dolog azóta sem változott: a cég adószáma és a debreceni székhelye.

A 2000-ben két fővel induló HSA Kft. szinte azonnal el is kezdett munkaerőt szolgáltatni egy nagy autóipari beszállítónak Debrecenben, a partneri együttműködés pedig mind a mai napig töretlen a két vállalat között. 2002-ben a jelentős debreceni megbízásoknak köszönhetően az immár stabil háttérrel rendelkező HSA megnyitotta első vidéki irodáját Szolnokon és még ebben az évben érkeztek megrendelések a jászsági régióból.

A cég 2005-ben elérte az 500 milliós árbevételt, amely kiváló visszaigazolásként szolgált a HSA munkaerő-kölcsönzési ágazatban eltöltött 5 évéről. A következő évben már ISO tanúsítványt szerzett, valamint a munkaerő-kölcsönzés mellett elindította a munkaerő-közvetítési üzletágát is. 2007-ben határon túli terjeszkedésbe kezdett, előbb Szlovákiában, majd Romániában létesített kirendeltséget, ezt követően pedig elindult felnőttképzési üzletág. A 2008-as gazdasági világválság a HSA-t sem kerülte el, azonban fenntartható és költségoptimalizált rendszerüknek köszönhetően túlélte ezt az időszakot.

2011-ben Szegeden, egy évvel később már Budapesten is elérhetővé vált a HSA szolgáltatása, ezt követően pedig egyre inkább felgyorsult a cég növekedése, 2015-re Kelet-Magyarország legjobban teljesítő munkaerő-kölcsönzője lett, még ebben az évben megnyitott a gyöngyösi, miskolci, nyíregyházi és szentesi HSA iroda, ettől kezdve folyamatossá vált a cég terjeszkedése. 2016-ban újabb kirendeltségek nyíltak Cegléden, Egerben és Jászberényben, valamint Magyarországon elsőként vágtak bele a harmadik országbeli, ukrán munkavállalók foglalkoztatásába, 2018-ban a HSA Kft. lett Hajdú-Bihar megye legnagyobb arányú növekedését produkáló vállalkozása, országosan pedig már évek óta a TOP 10 legnagyobb munkaerő-kölcsönzők egyike volt.

További híreink