Bemutatkozik a HSA Group

A HSA Kft. mára egy 6 cégből álló vállalatcsoport. A legismertebbek ezek közül a HSA, az immáron 36 éves Meló-Diák, illetve a Keleti-Szomszédok. A 2018-as eredmények fényében arra a döntésre jutottunk, hogy létrehozunk egy ernyőszervezetet, amely egyértelművé teszi, hogy a HSA teljes körű HR-szolgáltatásokkal segíti partnerei működését.

Cégcsoportunk az elmúlt 4 évben megnégyszerezte árbevételét: a 2015-ös 4 milliárd forint után idén megközelítőleg 16 milliárdos bevételt realizálhatunk, mindezt úgy, hogy a vállalati létszám csak 20 százalékkal emelkedett, így a hatékonyságunk is pozitív irányba változott. Ez a növekedés ösztönözte Mátyás Lászlót, a HSA Group vezérigazgatóját arra, hogy az egységes működést ne csak operatív szinten, de kommunikációban is előtérbe helyezze.

„A HSA Group nem egy szimpla ötlet volt, sokkal inkább igény. Az évek során ugyanis többször találkoztunk azzal a jelenséggel, hogy egy tárgyalás alkalmával derült ki, mennyi mindennel foglalkozunk. Egyrészről ez segítség azon cégek számára, akik a mindennapok konszolidálásán gondolkodnak, mivel egy szerződéskötéssel gyakorlatilag bármilyen igényük kielégítésre kerül, legyen szó akár diák-, felnőtt- vagy nyugdíjas foglalkoztatásról, akár prémium vezetőkiválasztásról, vagy akár egyszerűsített foglalkoztatásról. Más részről ez nekünk is egy nagy segítség, ugyanis a már említett komplexitás nem éri „meglepetésként” a tárgyaló felet, hanem in medias res tudunk a megoldásokról és azok implementálásáról egyeztetni.” – mondta Mátyás László.

További híreink