Két irodával bővítettük hálózatunkat

Nógrád megyében és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is új kirendeltséget nyitottunk, így már összesen 15 irodával képviseltetjük magunkat Magyarországon. Célunk, hogy balassagyarmati és mátészalkai irodánk segítségével szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki a helyi munkavállalókkal és foglalkoztatókkal.

Balassagyarmat stratégia jelentőségi volt számunkra, hiszen ezzel a lépéssel immáron Nógrád megyében is elérhetővé váltak a HSA és a Szomszédok szolgáltatásai, cégcsoportunk pedig ezáltal már 9 megyében van jelen. Az iroda felépítését és a helyi kapcsolatok kialakítását Deli Ferencre, budapesti és ceglédi irodáink vezetőjére bíztuk.

Mátészalka és környékéről nagyon hiányzott egy HR-szolgáltató, aki érti a helyi viszonyokat és a régiónak megfelelően tudja kezelni a lokális munkaerőpiacot. Felmértük a helyzetet és megtettük a szükséges lépéseket ahhoz, hogy idén már Mátészalkán is a helyiek rendelkezésére bocsássuk a HSA, a MELÓ-DIÁK, valamint a Szomszédok általi lehetőségeket. Az irodát Baráth Zsolt, nyíregyházi irodavezetőnk fogja menedzselni.

További híreink