Szervezetfejlesztés

Egy év kemény munkájának eredményeként átalakult cégcsoportunk operatív vezetése. Júliustól 3 új régióvezető és 11 új irodavezető kezdi meg a munkát, kinevezésük a mai nappal hivatalossá vált.

„Új fejezetet nyitottunk a cégcsoport történetében, hiszen ilyen nagyszabású szervezetfejlesztésre nálunk eddig még nem volt példa, mindemellett kialakítottuk utánpótlás-nevelési programunkat is, ami szintén hatalmas előnyt biztosít számunkra. 2021-ben raktuk le az alapjait mindannak, ami a mai nappal elkezdődik. Ebben a folyamatban az én dolgom volt a legkönnyebb, felrajzoltam a szervezeti ábrát, majd megszerveztem az oktatásokat és a legnagyobb örömmel konstatáltam, hogy a vizsga mindenkinek sikerült. Meggyőződésem, hogy ezzel lépéssel a HSA Group is tovább fejlődik. A pályamunkák kiértékelését követően 11 rátermett projektmenedzsert választottunk ki, akik 6 hónapon keresztül párhuzamosan tanultak be, miközben a menedzseri teendőiket is ellátták. Büszke vagyok mindannyiuk teljesítményére.” – mondta Mátyás László, a HSA Group vezérigazgatója.

Görgényi Szilvia mellé csatlakozik júliustól Kánya István egri irodavezetőnk és közösen folytatják az Észak-Magyarország régió fejlesztését. Molnár György, békéscsabai és szolnoki irodáink vezetője a továbbiakban régióvezetőként felel a Közép-Magyarország régióért. Varga Dávid, szegedi és szentesi irodavezető veszi át a Dél-Magyarország régiót. Oláh Csongor továbbra is a Kelet-Magyarország régió vezetője marad.

Irodavezetői frontot jóval több változás történt. Deli Ferenc, Fedor Gyula és Leskó Annamária mellé csatlakozik immáron irodavezetőként Bencsik Adrián, Cseh Angelika, Cseke József, Fésű Richárd, Járosi Dorina, Kovács Máté József, Kulcsár Krisztián, Laborc Ádám, Szabadfalvi Márton, Szilágyi Tímea és Zselenák Viktor.

További híreink