Új irányt vesz a DAMSZ

#CIMEREVOLUTION néven létrehoztunk egy Magyarországon teljesen egyedülálló rendszert, amely egyszerű, rugalmas és naprakész megoldást kínál a szezonális foglalkoztatásra.

A #CIMEREVOLUTION nem más, mint a hagyomány találkozása az innovációval. Hazánk egyik legfontosabb kultúrnövénye a kukorica, mind vetésterület, mind táplálkozási- és takarmányozási szerepét tekintve. Nagy terméshozamuk és kedvező tulajdonságai miatt a hibridek uralják a piacot. Köztudott, hogy a munkaerőhiány miatt kialakult 100% gépi címerezés a fajtaheterogenitás miatt akár 30% minőségi és mennyiségi veszteséget okozhat.

Egyre nehezebb megfelelő mennyiségű munkavállalót találni, a minőségi elvárásokról nem is beszélve. Már önmagában nem elég a környező településekről toborozni, az egész országra kiterjedő toborzási stratégiára van szükség. Amellett, hogy a legújabb toborzási metodikákat alkalmazzuk, más területen is forradalmi újításokat vezettünk be. Ilyen például a szegmensben kiemelkedő juttatási csomag, a transzparens foglalkoztatás, a munkavédelem, valamint nagy hangsúlyt fektetünk munkavállalóink komfortjára és a szabad napokon történő rekreációjára is. Célunk a mezőgazdasági munkákkal szembeni sztereotípiák lerombolása és új alapokra helyezése.

További híreink