Új név az NBI-ben: HSA NEKA

Újabb mérföldkőhöz érkezett a HSA Group és a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) közötti sikeres együttműködés. A 2022/2023-as szezonban már névadó szponzorként támogattuk a NEKA férfi kézilabda csapatát, és most a 2023/2024-es szezonban is folytatjuk az akadémia szponzorációját.

Cégcsoportunk már két éve rendkívül sikeresen működik együtt a Nemzeti Kézilabda Akadémiával. Ez a szoros partnerség nemcsak az eredményeket, hanem a tehetségek támogatását és a sport iránti elkötelezettséget is hangsúlyozza. Ezt bizonyítva cégcsoportunk vezetője, Mátyás László, aláírta a 2023/2024-es szezonra szóló együttműködést. A cél ugyanis, hogy támogassuk a fiatal tehetségeket a sportban is, hiszen a megfelelő infrastruktúrával és támogatással rendelkező utánpótlás rendszer lehetőséget ad arra, hogy a fiatalok nemzetközi versenyeken is megmérettessék magukat.

A 2022/2023-as szezonban a NEKA férfi kézilabda csapata is bizonyította, hogy érdemes az elismerésre, és reméljük, hogy a következő szezonban is szép eredményeket érnek el majd a hazai és nemzetközi tornákon is.

További híreink